Cathelijne Strijbosch
Aangenaam

Hallo! Ik ben Cathelijne Strijbosch, ergotherapeut in de regio Noord-Limburg. Ik help jou verder met klachten die jouw dagelijks leven belemmeren. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van mensen die leven met kanker, chronische vermoeidheid, chronische pijn en mensen die zich in de laatste levensfase bevinden. Verder ben ik op de hoogte van de gevolgen van COVID-19 (Corona) en hoe ik jou hiermee kan ondersteunen. Sinds november 2021 ben ik ReAttach therapeut en heb ik me hierin verder gespecialiseerd.

Aangenaam

Over mij

Al sinds de middelbare school wist ik dat ergotherapie mijn vak is. Zorgen voor mensen, maar wel lekker praktisch en creatief. Ik heb een oprechte interesse in ieders levensverhaal en wil voor iedereen zorgen dat het leven wat makkelijker wordt, ongeacht de klacht. Zelf ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van chronische vermoeidheid omdat door HSP de dagelijkse dingen mij meer energie kosten. Hier heb ik mijn weg in gevonden en daardoor kan ik anderen met deze klachten goed verder helpen. Ook de positieve eigenschappen van HSP maken dat ik mijn behandelingen juist kan versterken. Verder ben ik graag creatief bezig; ik knutsel, teken en schilder graag. Bijna alle meubels in huis hebben een likje verf van mij gekregen in allerlei kleuren. Ik kook graag en lekker en heel belangrijk, ik geniet van kleine dingen zoals in de zon een boekje lezen, een film kijken of lekker even niksen met een van de katten op schoot.

Ervaring

Na mijn opleiding ben ik als Wmo consulent bij gemeente Peel en Maas gaan werken, destijds nog genaamd gemeente Helden. Na 3 jaar werkervaring werd het tijd voor iets nieuws. Sinds 2012 ben ik als eerstelijns ergotherapeut aan het werk. Dit houdt in dat ik als ergotherapeut bij jou thuis kan komen of dat je bij mij op de praktijklocatie kunt komen. Hier heb ik ervaring opgedaan met heel veel doelgroepen. Mijn jongste patiƫnt was 4 jaar, de oudste 104 jaar. Elke leeftijd kent zijn eigen uitdagingen. Maar wat ik merkte was dat ik het liefst patiƫnten zag waar ik mijn eigen ervaring mee kan spiegelen. Vandaar de specialisaties rondom chronische vermoeidheid, oncologie, chronische pijn en de laatste levensfase.

Avatar

Kan ik je helpen?

Zoek je hulp bij gezondheidsklachten?
Ik sta voor je klaar.

Afspraak maken