Take a Break

Hoe was jouw vakantie? Heb je lekker kunnen ontspannen? Hoe was het om niks te moeten? En hoe snel ben je weer thuis in je gewone ritme en mis je het vakantiegevoel? Zijn er kleine dingen die je van je vakantie mee kan nemen in je gewone dagen vol 'moeten'?

Kleine dingen maken verschil

Las je tijdens je vakantie zo een boek uit? Misschien kan je nu een half uurtje voor je gaat slapen gaan lezen. Zo maak je tijd en rust voor jezelf.

Was het op vakantie zo lekker om niks te moeten? Misschien lukt het om elke week een dag of middag af te spreken om ook niks te moeten en alleen te doen waar jullie zin in hebben.

Kon je op vakantie zonder horloge leven? Dit is natuurlijk een lastige om in ons leven ook te doen, want we hebben afspraken die op de tijd gaan. Maar misschien kan je wel wat hectiek verminderen door je af te vragen ‘Moet Ik Dit Nu Doen’?

Was je op vakantie de hele dag buiten? Het kan helpen om dagelijks een rondje buiten te wandelen om op die manier ook te blijven genieten van de rust van de natuur en het zonnetje op je gezicht.

Was het zo heerlijk om buiten te eten? Als het lekker weer is, is het heerlijk om aan de Maas een picknick te houden. En ook dit kan zo makkelijk of uitgebreid als je zelf wil. Maar op een vrije middag, lekker naar de bootjes kijken is toch al fijn! 

Ontspannen is belangrijk

Je kan niet alleen maar doorgaan en energie uitgeven, zonder ook de accu op te laden. Kleine momentjes van ontspanning maken al verschil.

Avatar

Kan ik je helpen?

Zoek je hulp bij gezondheidsklachten?
Ik sta voor je klaar.

Afspraak maken